Julekonserten 2014 Foldnes Kirke

Tradisjonen tro holdt Musikklaget Fjellklang julekonsert i Foldnes kirke, i år på den 13. desember. Det er noe eget med Foldnes kirke – rommet, akkustikken og lyset gjør det til en egnet arena for korpsmusikk, hvor vi trives veldig godt.

Musikantene møtte opp kl 12.00 og hadde siste finpussen før konserten startet klokken 16.00. Det ble et meget vellykket arrangement, med mye flott musikk. Hovedkorpset hadde sine stykker, juniorer og aspiranter sammen spilte sine stykker, og vi hadde mange solo-artister og mini ensembler fra alle tre korpsene. Til slutt spilte alle tre korpsene sammen. Også antallet tilskuere var også meget bra i år, med godt over 100 besøkende.

(Klikk på et bilde for å starte visning – trykk ‘Esc’ eller x’en oppe til venstre for å avslutte)