Om oss

Musikklaget Fjellklang holder til på Sotra og korpset er delt inn i hovedkorps, juniorkorps og aspirantkorps. Fjellklang er drevet av foreldre på helt frivillig basis med innleide dirigenter og instruktører. Vi er medlem av Norges Musikkorps Forbund som setter krav og retningslinjer til regnskap, faste styremøter, årsmøte med årsregnskap og foreldremøter.

Fjellklang har samarbeid med flere som Fjell Kulturskole, Fjell kommune, lokale bedrifter i nærområdet, FAU og ved hjelp av dette klarer vi å opprettholde tilbudet til barneskolene i Fjell kommune som er Brattholmen, Hjelteryggen, Foldnes, Danielsen og Liljevatnet. I 2013 hadde korpset 60års jubileum. Fjellklang er et janitsjar korps, og det eneste skolekorpset igjen på Lille Sotra.

Vi øver på Brattholmen skole. Vi har både korps-øving og individuell instruksjon. Om tirsdagene øver alle korpsene – Hovedkorpset, Juniorkorpset og Aspirantkorpset. Den individuelle instruksjonen foregår om tirsdagene, onsdagene eller torsdagene, avhengig av instrument og tilgjengelige instruktører.

Øvingstider:
Hovedkorps: 17:30 – 20:00
Juniorkorps: 17:15 – 18:30
Aspirantkorps: 17:15 – 18:30