Danmark 2016

Danmark 2016

Fredag 17. juni 2016 gikk turen til NM for Janitsjar i Larvik. Vestawind endte på en 7. plass i 3. divisjon.

Søndag 19. juni stod vi opp kl 05:30 for å rekke båten til Danmark. Vi var heldige med været, og det lite bølger på overfarten. Vi spiste en deilig frokost på båten, i restauranten «Catch me if you can».
Ca klokken 13:30 ankom vi hotellet – Comwell Sport Rebild Bakker. Resten av dagen hadde vi basketball turnering, og noen dro til et nærliggende vann for å bade.

På mandag 20. juni startet vi med teambuilding – en rekke oppgaver skulle løses av sammensatte lag fra Olsvik og Fjellklang, samt de voksne som deltok på turen. Senere på dagen gikk turen til Aalborg hvor musikantene kunne bade i Gigantium.

Tirsdag 21. juni gikk turen til Djurs Sommerland. Her var det aktiviteter for store og små – berg og dalbaner, karuseller, radiobiler, tarzan løype og mye mer. Vi hadde en base omtrent midt på området, hvor alle kom innom en gang i blant og kunne få en matbit.

Onsdag 22. juni satte vi nesen hjemover igjen. På veien stoppet vi på Nørholm Skole for å holde konsert. Deretter var det tid for litt mat og shopping i Aalborg. Båten fra Hirtshals til Bergen gikk klokken 20:00. Etter en deilig frokost neste morgen, kom vi frem til Bergen 13:30 torsdag 23. juni.
Søk
Driftes av Styreportalen AS