Italia 2019

Italia 2019

21. juni 2019 gikk turen til Italia. Det var oppmøte på Flesland tidlig fredags morgen, kl. 04:10. Herfra fløy vi til Milano via Oslo, og videre fra Milano til Peschiera med buss. Her bodde vi i leiligheter på et feriesenter. Leilighetene var enkle, men trivelige, og frokost og middag fikk vi servert i hotelldelen av feriesenteret. Etter ankomst ble det pizza på hele gjengen, før de som ville kunne nyte sol og varme ved at av de tre bassengene på området.

22. juni begynte vi med halvannen times øving etter frokost. Deretter var det sightseeing til Sirmione, en liten middelalderby i nærheten. Vi tok båt til Sirmione, og buss tilbake til leilighetene. Etter litt mat var det igjen tid til litt soling og bading.

23. juni hadde vi øvingstid litt senere på dagen, så etter frokost ble det bading. Så var det øving fra kl 11:00 – 13:00. Da øvingen var ferdig var det tid for mat igjen – nok en gang ble det pizza. Etter enda en runde med bading og fritid var det tid for St. Hans leker. Konkurranse instinktet var på topp og etter halvannen time kunne vi kåre en verdig vinner. Når alle hadde spist middag var det tid for kveldskonsert på feriesenteret. Foruten Vestawind, deltok to andre korps, Landås skolekorps og Blaker skolekorps, samt pikekoret Bøler skolekor.

24. juni dro vi med buss til Verona etter frokost og litt øving. Her skulle vi først holde konsert på Piazza Bra sammen med de to andre korpsene, før det ble sightseeing i byen hvor vi blant annet fikk sett balkongen til Julie (fra Romeo & Julie) og Arena di Verona, et gammelt amfi teater. Vi kom tilbake til leilighetene ca kl 16:00, og det ble igjen et par timer til fritid og bading.

25. juni besøkte vi fornøyelsesparken Gardaland. Her var det flere berg-og-dalbaner, sklier, karuseller, spøkelseshus og mye annet gøy! Etter 7 timer i Gardaland dro vi tilbake til leilighetene. Igjen ble det tid til en dukkert før middag. Etter middag var det tid for å begynne å pakke, slik at vi kunne dra tidlig neste morgen.

26. juni var det avreise kl 06:20. Dette var før frokostserveringen hadde begynt, så hotellet hadde ordnet det slik at vi fikk med oss en nistepakke med frokost. Flyturen hjem gikk via København, og vi landet i Bergen ca kl 15:30.
Søk
Driftes av Styreportalen AS